Odigrana predstava "Pidžama za šestoro"

Srna
Foto: GS

PALE- Gradsko pozorište "Jazavac" iz Banjaluke odigralo je na Palama humorističku predstavu "Pidžama za šestoro" u režiji Željka Stjepanovića.

Predstava je odigrana sinoć u Kulturnom centru Pale, u organizaciji Olimpijskog centra "Jahorina".

Glumac Velimir Blanić rekao je da je predstava rađena po tekstu Marka Kamoletija uz mnoge zaplete o ljubavnim vezama.

Marketing menadžer Olimpijskog centra Igor Gordić rekao je da je predstava poklon svim građanima u okviru akcije "Budi dijete Jahorine", te da su planirane još dvije predstave.

On je najavio da će u subotu, 16. oktobra, od 20.00 časova biti odigrana predstava "Krojački salon" koja je prilagođena za roditelje i starije osnovce, dok je za četvrtak, 21. oktobra, od 18.00 časova, zakazana predstava "Kralj žabac" prilagođena djeci uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole.

Gordić je naveo da je akcija "Dijete Jahorine", koja traje do 1. novembra, izazvala veliku pažnju školaraca iz Istočnog Sarajeva, a u Olimpijski centar "Jahorina" stiglo je oko 600 prijava.

Prema njegovim riječima, svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo, koji se nisu do sada prijavili, mogu to da učine posredstvom sajta https://www.oc-jahorina.com/  ili prije ili nakon najavljenih predstava.

Gordić je rekao da će svi učenici u novoj zimskoj sezoni biti vlasnici personalizovane ski-karte.

On je istakao da je Olimpijski centar "Jahorina" spreman da dočeka novu zimsku sezonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana