Народно позориште РС наставља рад: Повратак гледалаца уз мјере заштите

И. Б.
Народно позориште РС наставља рад: Повратак гледалаца уз мјере заштите

БАЊАЛУКА - Народно позориште Републике Српске од сљедеће седмице биће отворено за све љубитеље театра након што је Адико банка обезбиједила дезинфекциона средства ради поштовања мјера, саопштено је из Народног позоришта РС.

Директорица Народног позоришта РС Маја Додиг нагласила је да је било неопходно обезбиједити здравље гледалаца како би театар могао обављати своје редовне активности.

- Поносни смо што већ традиционално његујемо позоришну умјетност у нашој установи, те што смо успјели стећи партнере који разумију важност несметаног обављања културних активности. Адико банка је нашим посјетиоцима омогућила безбједан боравак у позоришту и на овај начин још једном подржала наше редовне активности - истакла је Додигова.

Маркетинг менаџер Адико банке Бањалука Марија Панић рекла је да се ова компанија залаже за културу у нашој земљи, те да је Народно позориште Српске дугогодишњи партнер са којим сарађују.

“Звјездани театар” почиње у понедјељак представом “Истина не боли”, а гледаоце до 11. јула чекају бројне квалитетне представе.

 

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана