Narodno pozorište RS nastavlja rad: Povratak gledalaca uz mjere zaštite

I. B.
Narodno pozorište RS nastavlja rad: Povratak gledalaca uz mjere zaštite

BANjALUKA - Narodno pozorište Republike Srpske od sljedeće sedmice biće otvoreno za sve ljubitelje teatra nakon što je Adiko banka obezbijedila dezinfekciona sredstva radi poštovanja mjera, saopšteno je iz Narodnog pozorišta RS.

Direktorica Narodnog pozorišta RS Maja Dodig naglasila je da je bilo neophodno obezbijediti zdravlje gledalaca kako bi teatar mogao obavljati svoje redovne aktivnosti.

- Ponosni smo što već tradicionalno njegujemo pozorišnu umjetnost u našoj ustanovi, te što smo uspjeli steći partnere koji razumiju važnost nesmetanog obavljanja kulturnih aktivnosti. Adiko banka je našim posjetiocima omogućila bezbjedan boravak u pozorištu i na ovaj način još jednom podržala naše redovne aktivnosti - istakla je Dodigova.

Marketing menadžer Adiko banke Banjaluka Marija Panić rekla je da se ova kompanija zalaže za kulturu u našoj zemlji, te da je Narodno pozorište Srpske dugogodišnji partner sa kojim sarađuju.

“Zvjezdani teatar” počinje u ponedjeljak predstavom “Istina ne boli”, a gledaoce do 11. jula čekaju brojne kvalitetne predstave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana