Идуће седмице "Нектар ОК фест" караван у Приједору

Срна
Foto: Срна

ПРИЈЕДОР- Позориште Приједор угостиће у четвртак и петак, 24. и 25. децембра, "Нектар ОК фест" караван, најављено је данас из ове куће.

У четвртак од 19.00 часова биће отворена изложба "ОК фест ретроспектива", аутора Ведрана Шевчука и Марка Риситића, а од 20.00 биће уприличен концерт "Комбајн квартета" који његује џез музику са жељом да помири традиционално и модерно, градећи у томе свој стил и правац.

У петак ће бити приказани филмови "Туста", режисера Андреја Коровљева, у 18.00 часова и "Небеска тема – прича о Влади Дивљану", режисера Младена Матичевића, која је планирана за 20.00 часова.

"Нектар ОК фест" караван покренут је с циљем креирања што квалитетнијих културних садржаја и програма у Републици Српској и БиХ, будући да су они у потпуности обустављени током већег дијела 2020. године усљед пандемије вируса корона.

"Придружите нам се на седмој станици Нектар ОК фест каравана у Приједору. Комплетан програм и овога пута биће извођен у складу са епидемиолошким мјерама које су на снази", поручили су из "ОК" тима, који су организатори каравана.

Улаз је бесплатан, број мјеста ограничен, а улазнице се могу преузети у Позоришту Приједор сваког радног дана од 8.00 до 14.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана