Iduće sedmice "Nektar OK fest" karavan u Prijedoru

Srna
Foto: Srna

PRIJEDOR- Pozorište Prijedor ugostiće u četvrtak i petak, 24. i 25. decembra, "Nektar OK fest" karavan, najavljeno je danas iz ove kuće.

U četvrtak od 19.00 časova biće otvorena izložba "OK fest retrospektiva", autora Vedrana Ševčuka i Marka Risitića, a od 20.00 biće upriličen koncert "Kombajn kvarteta" koji njeguje džez muziku sa željom da pomiri tradicionalno i moderno, gradeći u tome svoj stil i pravac.

U petak će biti prikazani filmovi "Tusta", režisera Andreja Korovljeva, u 18.00 časova i "Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu", režisera Mladena Matičevića, koja je planirana za 20.00 časova.

"Nektar OK fest" karavan pokrenut je s ciljem kreiranja što kvalitetnijih kulturnih sadržaja i programa u Republici Srpskoj i BiH, budući da su oni u potpunosti obustavljeni tokom većeg dijela 2020. godine usljed pandemije virusa korona.

"Pridružite nam se na sedmoj stanici Nektar OK fest karavana u Prijedoru. Kompletan program i ovoga puta biće izvođen u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi", poručili su iz "OK" tima, koji su organizatori karavana.

Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Pozorištu Prijedor svakog radnog dana od 8.00 do 14.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana