Дани Студија "Јазавац" од 6. до 15. јуна

Илијана Божић
Дани Студија "Јазавац" од 6. до 15. јуна

БАЊАЛУКА - Дани Студија "Јазавац", који се организују у оквиру Школе глуме и говора Студио "Јазавац", биће одржани од 6. до 15. јуна у Градском позоришту "Јазавац".

Током Дана Студија "Јазавац" биће одржано 11 презентација и осам представа.  Дани Студија "Јазавац" су круна десетомјесечног рада чланова овог студија и њихових ментора, али и прилика за наступ пред публиком. У свим програмима учествује више од двије стотине чланова.

Координатор Школе глуме и говора Студио "Јазавац" Белинда Стијак истакла је да публику и ове године очекују незаборавни дани у "Јазавцу". 

- Публика ће имати прилику да ужива у представама и презентацијама наших чланова. С обзиром на то да њихов број из године у годину расте, због чега смо неизмјерно срећни, Седмица Студија "Јазавац" је лагано прерасла у Дане Студија "Јазавац". Студио је успио окупити праве професионалце, који дају све од себе да дјеци и одраслима пруже што квалитетнији рад и напредак. Вољели бисмо да што више дјеце дође и погледа шта то раде њихови вршњаци и како се сналазе у позоришном свијету - казала је она.

Додала је да је ово вријеме изазовно и да је све  теже радити са младима, те да су почаствовани што имају прилику да их подучавају, да им преносе знања и отварају им нове свјетове.

Цијена улазнице за све представе и презентације је једна КМ, а програм ове манифестације доступан је на сајту Градског позоришта "Јазавац". 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана