Dani Studija "Jazavac" od 6. do 15. juna

Ilijana Božić
Dani Studija "Jazavac" od 6. do 15. juna

BANjALUKA - Dani Studija "Jazavac", koji se organizuju u okviru Škole glume i govora Studio "Jazavac", biće održani od 6. do 15. juna u Gradskom pozorištu "Jazavac".

Tokom Dana Studija "Jazavac" biće održano 11 prezentacija i osam predstava.  Dani Studija "Jazavac" su kruna desetomjesečnog rada članova ovog studija i njihovih mentora, ali i prilika za nastup pred publikom. U svim programima učestvuje više od dvije stotine članova.

Koordinator Škole glume i govora Studio "Jazavac" Belinda Stijak istakla je da publiku i ove godine očekuju nezaboravni dani u "Jazavcu". 

- Publika će imati priliku da uživa u predstavama i prezentacijama naših članova. S obzirom na to da njihov broj iz godine u godinu raste, zbog čega smo neizmjerno srećni, Sedmica Studija "Jazavac" je lagano prerasla u Dane Studija "Jazavac". Studio je uspio okupiti prave profesionalce, koji daju sve od sebe da djeci i odraslima pruže što kvalitetniji rad i napredak. Voljeli bismo da što više djece dođe i pogleda šta to rade njihovi vršnjaci i kako se snalaze u pozorišnom svijetu - kazala je ona.

Dodala je da je ovo vrijeme izazovno i da je sve  teže raditi sa mladima, te da su počastvovani što imaju priliku da ih podučavaju, da im prenose znanja i otvaraju im nove svjetove.

Cijena ulaznice za sve predstave i prezentacije je jedna KM, a program ove manifestacije dostupan je na sajtu Gradskog pozorišta "Jazavac". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana