Бањалучко студентско позориште: “Држава” премијерно пред публиком

М. М.
Бањалучко студентско позориште: “Држава” премијерно пред публиком

БАЊАЛУКА - Неформална група “НамладиМА” премијерно ће вечерас одиграти представу “Држава” у копродукцији са Бањалучким студентским позориштем. Пројекат се реализује у оквиру пројекта “Држава солидарности”. Комад ће бити одигран од 21.30 часова.

- Овом представом жељели смо да покренемо многа актуелна питања и теме које се тичу свих нас. Држава је дио свих нас и ми смо дио ње. Наша одговорност је да размишљамо и размијенимо мишљења и искуства, јер једино на тај начин можемо да очекујемо позитивне промјене, како на локалном, тако и на глобалном нивоу - навео је глумац Рајко Марчета.

Један од догађаја који ће бити одржан у Бањалучком студентском позоришту је и изложба фотографија Александра Чавића. Ова поставка публици ће бити представљена сутра навече од 21 час, а садржи фотографије настале у оквиру пројекта “Omnibus of young dramaturgs from EU and BiH”.

- Велико ми је задовољство што сам дио овог пројекта који је јединствен и другачији од свих осталих које сам до сада радио - навео је Чавић.

Изложба обухвата 32 фотографије. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана