Banjalučko studentsko pozorište: “Država” premijerno pred publikom

M. M.
Banjalučko studentsko pozorište: “Država” premijerno pred publikom

BANjALUKA - Neformalna grupa “NamladiMA” premijerno će večeras odigrati predstavu “Država” u koprodukciji sa Banjalučkim studentskim pozorištem. Projekat se realizuje u okviru projekta “Država solidarnosti”. Komad će biti odigran od 21.30 časova.

- Ovom predstavom željeli smo da pokrenemo mnoga aktuelna pitanja i teme koje se tiču svih nas. Država je dio svih nas i mi smo dio nje. Naša odgovornost je da razmišljamo i razmijenimo mišljenja i iskustva, jer jedino na taj način možemo da očekujemo pozitivne promjene, kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou - naveo je glumac Rajko Marčeta.

Jedan od događaja koji će biti održan u Banjalučkom studentskom pozorištu je i izložba fotografija Aleksandra Čavića. Ova postavka publici će biti predstavljena sutra naveče od 21 čas, a sadrži fotografije nastale u okviru projekta “Omnibus of young dramaturgs from EU and BiH”.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam dio ovog projekta koji je jedinstven i drugačiji od svih ostalih koje sam do sada radio - naveo je Čavić.

Izložba obuhvata 32 fotografije. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana