“Бамби” и “Снежна краљица” гостују у Дјечијем позоришту РС

M.M.
“Бамби” и “Снежна краљица” гостују у Дјечијем позоришту РС

БЕОГРАД - Након двије године паузе Дјечије позориште Републике Српске и Мало позориште “Душко Радовић” из Београда настављају сарадњу, установљену 2016. године, саопштено је из Дјечијег позоришта РС.

Сарадња ће бити настављена гостовањем београдског позоришта са представама “Снежна краљица” и “Бамби”, а које ће у четвртак и петак бити одигране у Дјечијем позоришту РС.

“Снежна краљица” је представа у режији Дамјана Кецојевића, која је премијерно одиграна у мају прошле године, а “Бамби” остварење Бојане Лазић, које је премијерно одиграно у октобру прошле године.

У представи “Снежна краљица” играју Маја Јовановић Спасојевић, Милош Анђелковић, Младен Леро, Маријана Вићентијевић Бадовинац, Душица Синобад, Никола Керкез, Јована Цветковић, Владислава Ђорђевић и Јелена Илић.

У представи “Бамби” играју Недим Незировић, Душица Синобад, Маја Јовановић Спасојевић, Јелена Илић, Дамјан Кецојевић, Михаела Стаменковић и Никола Керкез.

Од када је установљена ова сарадња, на сцени позоришта “Душко Радовић” одриграна је  представа “Одисеј - Сан о повратку”, а Мало позориште “Душко Радовић” у Бањалуци је играло  представе “Поп Ћира и Поп Спира”, “Плави чуперак” и “Циркус марионета”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана