Зденко Колар и Меџик буш објавили први сингл Савршен пар

Танјуг
Зденко Колар и Меџик буш објавили први сингл Савршен пар

БЕОГРАД - Басиста Зденко Колар и бенд Меџик буш објавили су први сингл и спот "Савршен пар", као најаву албума који би се требао појавити ове године у издању Кроација рекордса.

Колар је агенцији Тањуг недавно рекао да ће на првом албуму на коме пјева бити поп-рока и "мало тежег рока", док на његов некадашњи бенд Идоли "највише по фазону" личи пјесма "Савршен пар", за коју је музику написао басиста Бајаге и Инструктора Мирослав Цветковић, а стихове гитариста Меџик буша Дамјан Дашић.

"Решио сам под старе дане да изађем у јавност са песмама које чувам у себи, које сам забележио на неким касетофонима пре четрдесетак година. На албуму се појављујем као аутор, имам неких седам-осам песама, али стицајем околности ова иде као прва. Добро је зазвучала, много људи ми је рекло да подсећа на Идоле", рекао је Колар.

Дугогодишњи сарадник преминулог Владе Дивљана, а од средине осамдесетих басиста блуз бенда Зона Б, каже да је са Меџик буш остварио добру сарадњу, јер су "дечаци стварно дивни, знају да свирају и певају, тако да је све то резултирало албумом".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана