Зашто се Тина Тарнер одрекла Америке

GS
Foto: Instagram

Тина Тарнер, жена лавица, краљица рок музике и вјечита инспирација многима, преминула је јуче, а рођена Американка је прије 23 године одлучила да напусти Сједињене Америчке Државе и никад се више не осврне.

"Напустила сам Америку јер је моја каријера била у другој земљи, мој дечко је био у другој земљи. Европа је била та која је подржавала моју каријеру и моју музику. Мој дечко се преселио тамо да води компанију, а ја сам одувијек хјтела да одем у Швајцарску и тамо сам веома срећна", рекла је Тина Тарнер у једном интервјуу.

Рекла је да се Швајцарској се осјећа као код куће.

"Не могу да замислим боље мјесто за живот", рекла је краљица рок музике која се 2013. године одрекла америчког држављанства.

Тина је још давне 1986. године почела да се забавља са њемачким музичким диригентом Ервином Бахом да би се удала за њега 1993. године.

Иако је Бах од Тине млађи 16 година, њих двоје су се заљубили на први поглед.

Након 27 година забављања, Тина и Бах су се вјенчали на Циришком језеру, а Тина је Баха назвала својом "природном силом".

Са ријечима да је за Америку не веже ништа сем породичних веза, напустила је ову земљу а да се није ни осврнула.

На предњој страни њеног имања налази се метална плоча на којој пише: "Немој ни да помислиш да гњавиш Тину Тарнер прије поднева."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана