Узрок смрти Акија Рахимовскох још није познат: Легендарни пјевач је дуго живио у Словенији, а биће сахрањен у Загребу

Г.С.
Узрок смрти Акија Рахимовскох још није познат: Легендарни пјевач је дуго живио у Словенији, а биће сахрањен у Загребу

Иако је посљедњих година са невјенчаном супругом Барбаром живио у Словенији, посљедњи испраћај прерано преминулог Акија Рахимовског из “Парног ваљка” биће у Загребу.

То вјеоватно неће бити прије средине идуће недјеље, а све додатно компликује и ситуација са корона вирусом. Наиме, званични узрок смрти Акија биће познат тек након обдукције, а прије је готово немогуће планирати било шта конкретно.

Засад је могуће да ће породица и чланови бенда у понедјељак имати налаз с узроком смрти. Питање је како ће све изгледати и с обзиром на број заражених короном, па већа окупљања нису могућа.

Засигурно ће се наћи велики број пријатеља, али и обожаватеља који ће жељети посљедњи пут да се опросте од легендарног пјевача, преноси Вечерњи.

Подсјетимо, прије пар дана операцијом Акију су уградили четири стента у једној загребачкој клиници. Сви око њега вјеровали су како је то крај озбиљним здравственим проблемима. Аки се стога и вратио у Словенију, но судбина је, нажалост, одлучила другачије и умро је данас у словенском Новом Месту. Узрок смрти још није званично познат, али је познато да је Аки и раније имао здравствених проблема.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана