Uzrok smrti Akija Rahimovskoh još nije poznat: Legendarni pjevač je dugo živio u Sloveniji, a biće sahranjen u Zagrebu

G.S.
Uzrok smrti Akija Rahimovskoh još nije poznat: Legendarni pjevač je dugo živio u Sloveniji, a biće sahranjen u Zagrebu

Iako je posljednjih godina sa nevjenčanom suprugom Barbarom živio u Sloveniji, posljednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog iz “Parnog valjka” biće u Zagrebu.

To vjeovatno neće biti prije sredine iduće nedjelje, a sve dodatno komplikuje i situacija sa korona virusom. Naime, zvanični uzrok smrti Akija biće poznat tek nakon obdukcije, a prije je gotovo nemoguće planirati bilo šta konkretno.

Zasad je moguće da će porodica i članovi benda u ponedjeljak imati nalaz s uzrokom smrti. Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća.

Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će željeti posljednji put da se oproste od legendarnog pjevača, prenosi Večernji.

Podsjetimo, prije par dana operacijom Akiju su ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega vjerovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drugačije i umro je danas u slovenskom Novom Mestu. Uzrok smrti još nije zvanično poznat, ali je poznato da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana