Том Џонс демантовао тврдње да се "срушио" на концерту

Танјуг
Foto: Твитер

БУДИМПЕШТА- Британски пјевач Том Џонс демантовао је наводе да се онесвијестио уочи недавног концерта у Будимпешти, обавјестивши јавност да му је дијагностикован вирусни ларингитис те да је то разлог отказивања концерта, преносе британски медији.

Након што је у јавности одјекнула вијест да се поп звијезда "срушила" у уторак вече, на посљедњем наступу у оквиру турнеје "Surrounded by Time", пјевач је дао изјаву у којој се наводи да су поменуте тврдње неистините те да је концерт отказан због вирусне инфекције.

"Није истина да сам се "срушио" ни у једном тренутку, то је чиста гласина. Након дијагнозе вирусног ларингитиса, љекари су ми савјетовали одлагање наступа, препоручено ми је строго мировање", рекао је у изјави Џонс.

Пјевач је додао да му је "веома жао" због ситуације која се десила, додајући да се "изразито радује наставку турнеје", те напомињући да ће отказани концерт бити одржан 16. августа.

Том Џонс је легендарни британски музичар који се прославио пјесмама "Green, Green Grass of Home" и "Delilah",док му је највећу популарност донијела песма "Sex Bomb". Пјевач у својој 82. години и даље активно наступа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана