Tom Džons demantovao tvrdnje da se "srušio" na koncertu

Tanjug
Foto: Tviter

BUDIMPEŠTA- Britanski pjevač Tom Džons demantovao je navode da se onesvijestio uoči nedavnog koncerta u Budimpešti, obavjestivši javnost da mu je dijagnostikovan virusni laringitis te da je to razlog otkazivanja koncerta, prenose britanski mediji.

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da se pop zvijezda "srušila" u utorak veče, na posljednjem nastupu u okviru turneje "Surrounded by Time", pjevač je dao izjavu u kojoj se navodi da su pomenute tvrdnje neistinite te da je koncert otkazan zbog virusne infekcije.

"Nije istina da sam se "srušio" ni u jednom trenutku, to je čista glasina. Nakon dijagnoze virusnog laringitisa, ljekari su mi savjetovali odlaganje nastupa, preporučeno mi je strogo mirovanje", rekao je u izjavi Džons.

Pjevač je dodao da mu je "veoma žao" zbog situacije koja se desila, dodajući da se "izrazito raduje nastavku turneje", te napominjući da će otkazani koncert biti održan 16. avgusta.

Tom Džons je legendarni britanski muzičar koji se proslavio pjesmama "Green, Green Grass of Home" i "Delilah",dok mu je najveću popularnost donijela pesma "Sex Bomb". Pjevač u svojoj 82. godini i dalje aktivno nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana