Стјепан Хаусер одржао концерт у празној пулској Арени

Танјуг
Стјепан Хаусер одржао концерт у празној пулској Арени

ПУЛА- Челиста Стјепан Хаусер одржао је у пулској Арени концерт који је поклонио публици како би им уљепшао дане које проводе под мјерама рестрикција због пандемије.

У кадровима које је снимао Хаусер је спојио ватрогасце, здравствене раднике и бројне друге особе које се налазе на првој линији одбране од вируса корона, а који су у споту симболично скидали маске за лице, у знак проглашења краја епидемије.

На овај начин Хаусер је желио послати поруку захвалности свима онима који рискирају своје животе да би спасили наше.

- Останимо заједно док држимо размак и нађимо наду у нашој хуманости. Заједно ћемо побиједити - поручио је Хаусер након виртуелног наступа.

За ову оригиналну идеју музичар је добио само ријечи хвале, његови фанови поручили су му да је било веома дирљиво и емотивно. 

Иако је концерт  одржао пред празном Ареном, Хаусера је било забринуло то што су многи његови фанови најавили да ће доћи да га чују уживо.

Хаусер је због тога јуче послао поруку у којој их је замолио да остану код куће, а његов концерт могли су да чују на његовом „Јутјуб“ јуче у 19 часова.

- Јавна окупљања су забрањена и нисам желио да доласком угрозите здравље и доведете себе у непотребну опасност. Зато сам и одлучио да направим овакав концерт и стриминиг како бисте га пратили из својих домова - поручио је Хаусер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана