Stjepan Hauser održao koncert u praznoj pulskoj Areni

Tanjug
Stjepan Hauser održao koncert u praznoj pulskoj Areni

PULA- Čelista Stjepan Hauser održao je u pulskoj Areni koncert koji je poklonio publici kako bi im uljepšao dane koje provode pod mjerama restrikcija zbog pandemije.

U kadrovima koje je snimao Hauser je spojio vatrogasce, zdravstvene radnike i brojne druge osobe koje se nalaze na prvoj liniji odbrane od virusa korona, a koji su u spotu simbolično skidali maske za lice, u znak proglašenja kraja epidemije.

Na ovaj način Hauser je želio poslati poruku zahvalnosti svima onima koji riskiraju svoje živote da bi spasili naše.

- Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti. Zajedno ćemo pobijediti - poručio je Hauser nakon virtuelnog nastupa.

Za ovu originalnu ideju muzičar je dobio samo riječi hvale, njegovi fanovi poručili su mu da je bilo veoma dirljivo i emotivno. 

Iako je koncert  održao pred praznom Arenom, Hausera je bilo zabrinulo to što su mnogi njegovi fanovi najavili da će doći da ga čuju uživo.

Hauser je zbog toga juče poslao poruku u kojoj ih je zamolio da ostanu kod kuće, a njegov koncert mogli su da čuju na njegovom „Jutjub“ juče u 19 časova.

- Javna okupljanja su zabranjena i nisam želio da dolaskom ugrozite zdravlje i dovedete sebe u nepotrebnu opasnost. Zato sam i odlučio da napravim ovakav koncert i striminig kako biste ga pratili iz svojih domova - poručio je Hauser.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana