Прва онлајн проба за дјецу на друштвеним мрежама

Агенције
Прва онлајн проба за дјецу на друштвеним мрежама

БЕОГРАД - Новост у онлајн репертоару Београдске филхармоније су отворене пробе за дјецу које ће се одржавати сваке сриједе од 11 часова, а када ће клинци моћи да упознају музичаре који чине оркестар и њихове инструменте најавили су из Београдске филхармоније.

Са жељом да одржи контакт са најмлађима који су редовно долазили једне сриједе у мјесецу на ова дружења и упознавање оркестра, Филхармонија ће у наредном периоду, сваке сриједе на својим друштвеним мрежама, представљати различите групе инструмената који чине оркестар.

Водитељке програма су заштитна лица филхармонијских програма за дјецу - виолисткиња Тамара Маринковић Томић и виолинисткиња Славица Перић. Оне ће на првој онлајн отвореној проби упознати најмлађе са породицом гудачких инструмената, у чему ће им помоћи колеге Катарина Станковић и Филип Савић.

Дјеца ће моћи и да провјере своје знање уз помоћ питања у оквиру анкете током видеа. У периоду када су концертне активности и даље обустављене, Београдска филхармонија наставља свој онлајн репертоар, а ове седмице нуди публици оно што јој можда највише недостаје - путовања.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана