Николина Ђекановић промовисала први сингл "Стани зоро"

Илијана Божић
Николина Ђекановић промовисала први сингл "Стани зоро"

БАЊАЛУКА- Бањалучка пјевачица Николина Ђекановић, учесница и финалисткиња популарног такмичења "Звезде Гранда" представила је нову пјесму "Стани зоро" у Бањалуци.

Овај сингл, који потписује Мирко Шенковски Џеронимо, објављен је 21. децембра на Јутјуб каналу Гранд продукције, а бањалучка публика је  имала прилику синоћ да чује пјесму у којој је до изражаја дошао њен раскошни глас и таленат, те да ужива у заједничком наступу Ђекановићеве и њеног бенда у ресторану "Гетсби" у Бањалуци.

Овом приликом представљен је и спот за пјесму "Стани зоро" који је режирао Ведад Јашаревић. Кадрови су снимани у прелијепој природи језера Бочац и на планини Мањачи, те  у хотелу "Интегра" у Бањалуци.

Ова млада, перспективна пјевачица сама је сценирала спот, а како је казала рад на том пројекту је трајао мјесец и по дана.

-На снимању је било веома узбудљиво, са много адреналина. Осјећала сам као да сам побједила саму себе, поготово због сцене у којој лежим на душеку на сред језера. Снимити ту сцену није био нимало лак посао-казала је Ђекановићева.

Говорећи о наставку пјесме и сарадњи са Џеронимом Ђекановићева је истакла да је сарадња била сјајна, те да је он диван човјек и врхунски композитор.

-Снимање пјесме је текло одлично, трајало је врло кратко јер смо се поклопили. Мени је сјела пјесма, а Џерониму се свидјело како је изводим тако да смо се брзо договорили око интерпретације. Заправо смо урадили римејк пјесме која већ постоји, која је снимљена прије неких 15 година. Међутим, нумера је у аранжману промијењена и додали смо јој етно призвук-рекла је Ђекановићева.

Додала је да је задовољна досадашњим реакцијама публике, те да се нада да ће нови сингл објавити крајем прољећа идуће године.

Музичари из њеног бенда Данило Јованић, Лазар Шеварика, Сергеј Качавенда, Крешимир Каштелан, Милош Николић, Ларис Пашалић и Драган Буца Тодоровић заслужни су за добар звук ове нумере. Пратећи вокали су Јадранка Криштоф, Драгана Кајтазовић Шенковски и Мирко Шентовски Џерноимо.

Николина Ђекановић је завршила Средњу музичку школу "Владо Милошевић" у Бањалуци, а тренутно похађа Академију умјетности у Бањалуци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана