Nikolina Đekanović promovisala prvi singl "Stani zoro"

Ilijana Božić
Nikolina Đekanović promovisala prvi singl "Stani zoro"

BANjALUKA- Banjalučka pjevačica Nikolina Đekanović, učesnica i finalistkinja popularnog takmičenja "Zvezde Granda" predstavila je novu pjesmu "Stani zoro" u Banjaluci.

Ovaj singl, koji potpisuje Mirko Šenkovski Džeronimo, objavljen je 21. decembra na Jutjub kanalu Grand produkcije, a banjalučka publika je  imala priliku sinoć da čuje pjesmu u kojoj je do izražaja došao njen raskošni glas i talenat, te da uživa u zajedničkom nastupu Đekanovićeve i njenog benda u restoranu "Getsbi" u Banjaluci.

Ovom prilikom predstavljen je i spot za pjesmu "Stani zoro" koji je režirao Vedad Jašarević. Kadrovi su snimani u prelijepoj prirodi jezera Bočac i na planini Manjači, te  u hotelu "Integra" u Banjaluci.

Ova mlada, perspektivna pjevačica sama je scenirala spot, a kako je kazala rad na tom projektu je trajao mjesec i po dana.

-Na snimanju je bilo veoma uzbudljivo, sa mnogo adrenalina. Osjećala sam kao da sam pobjedila samu sebe, pogotovo zbog scene u kojoj ležim na dušeku na sred jezera. Snimiti tu scenu nije bio nimalo lak posao-kazala je Đekanovićeva.

Govoreći o nastavku pjesme i saradnji sa Džeronimom Đekanovićeva je istakla da je saradnja bila sjajna, te da je on divan čovjek i vrhunski kompozitor.

-Snimanje pjesme je teklo odlično, trajalo je vrlo kratko jer smo se poklopili. Meni je sjela pjesma, a Džeronimu se svidjelo kako je izvodim tako da smo se brzo dogovorili oko interpretacije. Zapravo smo uradili rimejk pjesme koja već postoji, koja je snimljena prije nekih 15 godina. Međutim, numera je u aranžmanu promijenjena i dodali smo joj etno prizvuk-rekla je Đekanovićeva.

Dodala je da je zadovoljna dosadašnjim reakcijama publike, te da se nada da će novi singl objaviti krajem proljeća iduće godine.

Muzičari iz njenog benda Danilo Jovanić, Lazar Ševarika, Sergej Kačavenda, Krešimir Kaštelan, Miloš Nikolić, Laris Pašalić i Dragan Buca Todorović zaslužni su za dobar zvuk ove numere. Prateći vokali su Jadranka Krištof, Dragana Kajtazović Šenkovski i Mirko Šentovski Džernoimo.

Nikolina Đekanović je završila Srednju muzičku školu "Vlado Milošević" u Banjaluci, a trenutno pohađa Akademiju umjetnosti u Banjaluci.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana