Миле Кекин пјесмом "Мала" најављује нови албум

Танјуг
Миле Кекин пјесмом "Мала" најављује нови албум

БЕОГРАД - Музичар Миле Кекин објавио је први сингл и илустровани спот "Мала" као најаву свог новог албума, ког тренутно припрема и појавиће се на прољеће 2023. године, саопштио је данас издавач Менарт.

Фронтмен загребачког панк рок састава Хладно пиво, који је ове јесени на неодређено обуставио рад, започиње ново поглавље у самосталној каријери пјесмом и сликовницом која је директно инспирисана његовом десетогодишњом кћерком, навео је Менарт.

Режију и монтажу спота "Мала“ радио је Томислав Фикет по Илустрацијама Томислав Торјанца, а Кекин каже да је порука његове пјесме да је "савршеност не само лажна него и досадна".

"Волио бих да ова пјесма, било кроз сликовницу, било кроз стихове допре до клинки и клинаца, који су данас, пуно више него у моје вријеме Пипи Дуге Чарапе, кроз друштвене мреже, апликације и филтере љепоте изложене притиску да морају у сваком тренутку изгледати савршено", рекао је музичар.

Кекин је додао да би волио да "Мала" дође "и до свих клинаца којима се стално говори како да се облаче, шишају, изгледају, и како да буду примјерени и у складу са конвенцијама које су често саме себи смисао".

"Она је такође и позив да се због оквира који их жуљају не крате и сужавају како би испунила туђа очекивања. Мислим да се тема тиче свих нас, не само деце", рекао је певач и аутор, који је до сада објавио соло албуме "У два ока" (2001) и "Кућа без крова"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана