Лена Ковачевић објавила најновији сингл и спот

Танјуг
Foto: Агенције

Београдска музичарка Лена Ковачевић објавила је најновији сингл и видео спот "Ти си мој бол" који је премијерно извела на фестивалу "Сунчане скале" у Херцег Новом, у Црној Гори.

Ово је већ други сингл током овог мјесеца за популарну поп џез даму, након пјесме "Хир", публиковану за исту дискографску кућу "Меџик Рекордс", која је продуцирала и нову нумеру.

Пјесма "Ти си мој бол", према ријечима Лене Ковачевић, јесте изузетно лична и поклон љубитељима њеног звука чиме се заокружује и албум који излази на јесен ове године под називом "Кафе".

Као и претходни сингл "Хир", тако и за тек објављену пјесму "Ти си мој бол" музику и текст је потписала Лена, ко-аутор текста је Владимир Даниловић, док су аранжман и продукција поново у рукама провјереног сарадника Дарка Димитрова.

Такође, и овај видео спот, као и "Хир", сниман је на веома атрактивним локацијама  "One & Only Portonovi" Ресорта у Црној Гори, док је редитељ поново талентовани аутор Север Золак.

Пјевачица и композиторка Лена Ковачевић дипломирала је на престижном музичком конзерваторијуму у Амстердаму, сматра се једним од најистакнутијих домаћих музичара нове генерације.

Објавила је три студијска албума за домаће тржиште и регион, као и неколико синглова за инострану сцену који се емитују на радио станицама у Њемачкој, Аустрији, Турској, Француској, Алжиру, Дубаију, а пјевачица је и дио међународне музичке куће  "Pasion Turca".

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана