Констракта: У једном тренутку сам само чула публику како тапше и пјева са мном

ГС
Констракта: У једном тренутку сам само чула публику како тапше и пјева са мном

ТОРИНО - Представница Србије Ана Ђурић Констракта са пјесмом “In Corpore Sano” пласирала се синоћ у финале Пјесме Евровизије којe се одржава у италијанском граду Торину, а чини се да је Констракта била прилично опуштена цијеле вечери.

У онлајн емисији "Eurovision Backstage" Ана Ђурић је изјавила да је веома захвална на подршци гледалаца и да се осјећа добро.

-У једном тренутку нисам чула себе, само сам чула публику како тапше и певају са мном - рекла је Констракта, преноси РТС.

На конференцији за медије након другог полуфинала Пјесме Евровизије, Констракта је, на питање новинара шта јој је пролазило кроз главу током проглашавања финалиста, рекла да је размишљала како је у Торину лијепо вријеме.

-Мислила сам о томе како је у Торину лепо време и да ћемо се, ако не прођемо у финале, лепо провести овде - навела је Констракта и насмејала многе у сали.

Додала је да је Торино веома лијеп и да је у реду и ако не прођете у финале.

На питање да ли би нешто промијенила у вези са својим искуством у Торину, прво је рекла да не би, а онда се предомислила и дала одговор.

-Можда би могло да буде доступно нешто више хране, пошто се после два ресторан затвара за делегације и то нам је био проблем. Све остало је у реду - истакла је Констракта.

Организатори су током ноћи утврдили да ће песму In corpore sano сутра у финалу извести под редним бројем 24.

Србија је поново једина земља бивше Југославије која ће наступити у завршници, пошто су представници Сjеверне Македоније, Словеније и Хрватске поново остали без финала, а Црној Гори пауза није помогла да дође до завршнице такмичења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана