Konstrakta: U jednom trenutku sam samo čula publiku kako tapše i pjeva sa mnom

GS
Konstrakta: U jednom trenutku sam samo čula publiku kako tapše i pjeva sa mnom

TORINO - Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta sa pjesmom “In Corpore Sano” plasirala se sinoć u finale Pjesme Evrovizije koje se održava u italijanskom gradu Torinu, a čini se da je Konstrakta bila prilično opuštena cijele večeri.

U onlajn emisiji "Eurovision Backstage" Ana Đurić je izjavila da je veoma zahvalna na podršci gledalaca i da se osjeća dobro.

-U jednom trenutku nisam čula sebe, samo sam čula publiku kako tapše i pevaju sa mnom - rekla je Konstrakta, prenosi RTS.

Na konferenciji za medije nakon drugog polufinala Pjesme Evrovizije, Konstrakta je, na pitanje novinara šta joj je prolazilo kroz glavu tokom proglašavanja finalista, rekla da je razmišljala kako je u Torinu lijepo vrijeme.

-Mislila sam o tome kako je u Torinu lepo vreme i da ćemo se, ako ne prođemo u finale, lepo provesti ovde - navela je Konstrakta i nasmejala mnoge u sali.

Dodala je da je Torino veoma lijep i da je u redu i ako ne prođete u finale.

Na pitanje da li bi nešto promijenila u vezi sa svojim iskustvom u Torinu, prvo je rekla da ne bi, a onda se predomislila i dala odgovor.

-Možda bi moglo da bude dostupno nešto više hrane, pošto se posle dva restoran zatvara za delegacije i to nam je bio problem. Sve ostalo je u redu - istakla je Konstrakta.

Organizatori su tokom noći utvrdili da će pesmu In corpore sano sutra u finalu izvesti pod rednim brojem 24.

Srbija je ponovo jedina zemlja bivše Jugoslavije koja će nastupiti u završnici, pošto su predstavnici Sjeverne Makedonije, Slovenije i Hrvatske ponovo ostali bez finala, a Crnoj Gori pauza nije pomogla da dođe do završnice takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana