Концерт Маје Татић 15. јуна у Бањалуци: Јубилеј на Кастелу

ГС
Концерт Маје Татић 15. јуна у Бањалуци: Јубилеј на Кастелу

БАЊАЛУКА - Позната бањалучка поп пјевачица Маја Татић, која је каријеру започела прије тридесет пет година, током које су настали бројни хитови, 15. јуна наступиће на тврђави Кастел.

Поред великог јубилеја, ове године обиљежава и 20 година од наступа на “Евровизији” као представница БиХ у Естонији 2002. године.

- Маја Татић ће извести своје највеће хитове из 35 година дуге каријере у новим аранжманима, “На јастуку за двоје”, “Чувај леђа”, “Све поруке твоје”, дуете са Тифом - “Задња ријеч на уснама”, “Моја те је душа познала” - дует са Радетом Шербеџијом. Публика на Кастелу ће доживјети музичку ретроспективу Мајине каријере. На позорници ће јој се придружити и гости - стоји у саопштењу организатора, агенције “Stars  & more”.

Татићева је остварила сарадњу с многим великим музичким именима као што су Јадранка Стојаковић, Раде Шербеџија, Младен Војчић Тифа, Калиопи, Тоше Проески.

Улазнице за овај јединствени музички догађај, по цијени од 15 КМ, могу се купити у агенцији “Stars  & more” (Јеврејска 6) и на Тргу Крајине у Бањалуци.

Концерт ће почети у 20.30 часова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана