Koncert Maje Tatić 15. juna u Banjaluci: Jubilej na Kastelu

GS
Koncert Maje Tatić 15. juna u Banjaluci: Jubilej na Kastelu

BANjALUKA - Poznata banjalučka pop pjevačica Maja Tatić, koja je karijeru započela prije trideset pet godina, tokom koje su nastali brojni hitovi, 15. juna nastupiće na tvrđavi Kastel.

Pored velikog jubileja, ove godine obilježava i 20 godina od nastupa na “Evroviziji” kao predstavnica BiH u Estoniji 2002. godine.

- Maja Tatić će izvesti svoje najveće hitove iz 35 godina duge karijere u novim aranžmanima, “Na jastuku za dvoje”, “Čuvaj leđa”, “Sve poruke tvoje”, duete sa Tifom - “Zadnja riječ na usnama”, “Moja te je duša poznala” - duet sa Radetom Šerbedžijom. Publika na Kastelu će doživjeti muzičku retrospektivu Majine karijere. Na pozornici će joj se pridružiti i gosti - stoji u saopštenju organizatora, agencije “Stars  & more”.

Tatićeva je ostvarila saradnju s mnogim velikim muzičkim imenima kao što su Jadranka Stojaković, Rade Šerbedžija, Mladen Vojčić Tifa, Kaliopi, Toše Proeski.

Ulaznice za ovaj jedinstveni muzički događaj, po cijeni od 15 KM, mogu se kupiti u agenciji “Stars  & more” (Jevrejska 6) i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Koncert će početi u 20.30 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana