Концерт кантаутора Николе Врањковића у Клубу студената Бањалука

Б. П.
Концерт кантаутора Николе Врањковића у Клубу студената Бањалука

БАЊАЛУКА - Након дуже паузе у суботу, 13. априла, Никола Врањковић на одушевљење многобројне публике наступиће у бањалучком “Клубу студената”.

Врањковић је на музичкој сцени присутан још од деведесетих година као музичар, кантаутор, пјесник, продуцент и текстописац. Каријеру је започео као оснивач бенда “Block Out”, да би се 2013. године окренуо самосталној каријери. Још 2001. издао је соло албум “За овде или за понети”, а 2014. услиједио је први ЕП, “Бремеплов” и 2017. године студијски албум “Веронаутика”.

Као продуцент сарађује с бројним музичарима, попут Бајаге и Инструктора, Дарка Рундека, “Лета 3”, “Лике Колорадо”, “Бјесова” и многих других, а објавио је и двије пјесничке збирке.

Од понедјељка, 4. марта, у претпродају ће бити пуштен ограничени број улазница по цијени од 15 КМ за овај концерт, које ће се моћи купити путем продајног сервиса “www.gigstix.ba – online”, као и на њиховим продајним мјестима широм БиХ.

Такође, улазнице ће бити доступне и у КСБ-у. Ово је још један у низу одличних наступа који нас у наредном периоду очекују у КСБ. Раније су најављени концерти “Саншајн”(16. март), “Мортал Комбат” (30. март) и репера Грше (6. април).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана