Koncert kantautora Nikole Vranjkovića u Klubu studenata Banjaluka

B. P.
Koncert kantautora Nikole Vranjkovića u Klubu studenata Banjaluka

BANjALUKA - Nakon duže pauze u subotu, 13. aprila, Nikola Vranjković na oduševljenje mnogobrojne publike nastupiće u banjalučkom “Klubu studenata”.

Vranjković je na muzičkoj sceni prisutan još od devedesetih godina kao muzičar, kantautor, pjesnik, producent i tekstopisac. Karijeru je započeo kao osnivač benda “Block Out”, da bi se 2013. godine okrenuo samostalnoj karijeri. Još 2001. izdao je solo album “Za ovde ili za poneti”, a 2014. uslijedio je prvi EP, “Bremeplov” i 2017. godine studijski album “Veronautika”.

Kao producent sarađuje s brojnim muzičarima, poput Bajage i Instruktora, Darka Rundeka, “Leta 3”, “Like Kolorado”, “Bjesova” i mnogih drugih, a objavio je i dvije pjesničke zbirke.

Od ponedjeljka, 4. marta, u pretprodaju će biti pušten ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15 KM za ovaj koncert, koje će se moći kupiti putem prodajnog servisa “www.gigstix.ba – online”, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH.

Takođe, ulaznice će biti dostupne i u KSB-u. Ovo je još jedan u nizu odličnih nastupa koji nas u narednom periodu očekuju u KSB. Ranije su najavljeni koncerti “Sanšajn”(16. mart), “Mortal Kombat” (30. mart) i repera Grše (6. april).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana