Концерт џез састава "Влада Маричић Квартет"

Срна
Концерт џез састава "Влада Маричић Квартет"

БАЊАЛУКА - Бански двор - Културни центар емитоваће у уторак, 16. јуна, на свом "Јутјуб" каналу концерт реномираног џез састава "Влада Маричић квартет".

Ријеч је о наступу који је одушевио посјетиоце на прошлогодишњем Фестивалу џез музике "Интим џез фест", саопштено је из Банског двора.

Директор Банског двора Младен Матовић истакао је да је ријеч о аутентичном ауторском изразу заснованом на традиционалној музици Балкана и врхунским музичарима који чине овај џез састав.

"Вјерујемо да ће и ово емитовање пратити велика гледаност, имајући у виду да је и ово био догађај за који се тражила карта више", рекао је Матовић.

Он је додао да овим концертом Бански двор наставља серију емитовања концерата значајних домаћих, регионалних и свјетских умјетника који су у протеклом периоду наступили у фестивалским и другим програмима ове установе.

"Сви концерти из ове серије су снимљени у складу са највишим телевизијским нормама, у систему више камера и ХД резолуцији, након чега је реализована посебна аудио и видео постпродукција", напоменуо је Матовић.

Концерт на "Јутјуб" каналу Банког двора биће емитован од 20.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана