Концерт Андрее Бочелија и Симфонијског оркестра РТС-а 22. јула у Београду на води

ГС
Концерт Андрее Бочелија и Симфонијског оркестра РТС-а 22. јула у Београду на води

Један од најпознатијих тенора данашњице, Андреа Бочели, 22. јула ће уз пратњу Симфонијског оркестра РТС-а одржати концерт у Београду на води.

У престоници Србије у оквиру престижне музичке манифестације „Белгрејд ривер фест“, наступиће Андреа Бочели, један од највећих свјетских тенора, најавили су организатори.

Славни тенор ће наступити у посебно изграђеној концертној дворани на отвореном, на обали ријеке Саве.

Препознат широм свијета као највољенији тенор, са преко деведесет милиона продатих носача звука, сваким новим наступом помјера границе свјетске музичке сцене.

Прије само пар дана наступио је на прослави седамдесетогодишњице владавине краљице Елизабете у Лондону, а током каријере пјевао је пред четири америчка предсједника, три папе, пред бројним премијерима и на најзначајнијијм спортским и културним манифестацијама широм свијета, преноси РТС.

Андреа Бочели у Београд стиже послије девет година, спреман да и овога пута загрије срца публике и пружи им најквалитетнији музички шоу који се у овом тренутку може видјети у свијету, када је у питању спој класичне и поп музике.

За потребе концерта свјетске музичке звијезде биће изграђена концертна дворана на платоу Геозавода, престижној и луксузној локацији, на којој ће се по први пут одржати овакав музички догађај, што ће несумњиво привући велику пажњу регионалне и свјетске јавности.

„Музички догађај који нас очекује биће место спајања свих оних који се препознају по истанчаном укусу, љубави према космополитском духу и култури. Ти дани донеће нам искуство које се памти и утиске који се преносе“, најављују организатори фестивала „Белгрејд ривер фест“.

Пројекат ће бити реализован уз подршку партнера МТС, Дунав осигурање, Белгрејд Вотерфронт и Поштанска штедионица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана