Koncert Andree Bočelija i Simfonijskog orkestra RTS-a 22. jula u Beogradu na vodi

GS
Koncert Andree Bočelija i Simfonijskog orkestra RTS-a 22. jula u Beogradu na vodi

Jedan od najpoznatijih tenora današnjice, Andrea Bočeli, 22. jula će uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a održati koncert u Beogradu na vodi.

U prestonici Srbije u okviru prestižne muzičke manifestacije „Belgrejd river fest“, nastupiće Andrea Bočeli, jedan od najvećih svjetskih tenora, najavili su organizatori.

Slavni tenor će nastupiti u posebno izgrađenoj koncertnoj dvorani na otvorenom, na obali rijeke Save.

Prepoznat širom svijeta kao najvoljeniji tenor, sa preko devedeset miliona prodatih nosača zvuka, svakim novim nastupom pomjera granice svjetske muzičke scene.

Prije samo par dana nastupio je na proslavi sedamdesetogodišnjice vladavine kraljice Elizabete u Londonu, a tokom karijere pjevao je pred četiri američka predsjednika, tri pape, pred brojnim premijerima i na najznačajnijijm sportskim i kulturnim manifestacijama širom svijeta, prenosi RTS.

Andrea Bočeli u Beograd stiže poslije devet godina, spreman da i ovoga puta zagrije srca publike i pruži im najkvalitetniji muzički šou koji se u ovom trenutku može vidjeti u svijetu, kada je u pitanju spoj klasične i pop muzike.

Za potrebe koncerta svjetske muzičke zvijezde biće izgrađena koncertna dvorana na platou Geozavoda, prestižnoj i luksuznoj lokaciji, na kojoj će se po prvi put održati ovakav muzički događaj, što će nesumnjivo privući veliku pažnju regionalne i svjetske javnosti.

„Muzički događaj koji nas očekuje biće mesto spajanja svih onih koji se prepoznaju po istančanom ukusu, ljubavi prema kosmopolitskom duhu i kulturi. Ti dani doneće nam iskustvo koje se pamti i utiske koji se prenose“, najavljuju organizatori festivala „Belgrejd river fest“.

Projekat će biti realizovan uz podršku partnera MTS, Dunav osiguranje, Belgrejd Voterfront i Poštanska štedionica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana