Ерос Рамацоти ускоро стиже у Београд

Агенције
Ерос Рамацоти ускоро стиже у Београд

Ерос Рамацоти започео је трећи дио велике “Vita Ce N'e” турнеје у оквиру које долази и у Београд.

Емотивни, али и модерни, плесни спектакл заказан је за 24. септембар у “Штарк арени”. Ерос долази да освоји Београд, али смо сигурни и да ће и београдска публика поново освојити срце и душу ове велике звијезде, која се радује поновном доласку и ову земљу памти по најбољем.

- Носим прелијепе успомене са својих претходних концерата у Србији. Узбуђен сам и спреман да вашој публици пружим јединствено вече добре музике и уживања - казао је пјевач.

Када је у питању италијанска популарна музика, Ерос Рамацоти је сигурно највећа звијезда коју је изродила ова земља. На турнеји која је у току доказује да је и у цијелом свијету у самом врху.

“Vita Ce N'e” турнеја, којом промовише своје најновије студијско издање, започета је у фебруару. Овај италијански шармер ће тим поводом отпутовати у више од 30 земаља на пет континената и одржаће преко 90 концерата.

Али, нису само бројке оно што ову турнеју разликује од осталих које је Ерос приређивао својим фановима, комплетан спектакл који је спремио за ову и сљедећу годину говори у прилог чињеници да може да парира највећим свјетским звијездама и њиховим турнејама.

Без обзира на тежак период у приватном животу, Ерос не престаје да руши рекорде и у складу са називом новог албума шаље позитивну поруку “Vita Ce N'e” - Има живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана