Друго полуфинално вече Еуросонга: Завршено извођење пјесама, у току гласање

GS
Foto: X.com

Такмичење за најбољу пјесму Евровизије наставља се вечерас на другој полуфиналној вечери, а 10 представника ће добити шансу да се такмичи у финалу које се одржава у суботу 11. маја у Малмоу.

Свих 16 представника извело је свој наступ на другој полуфиналној вечети Еуросонга, а тренутно се одвија гласање које ће открити којих 10 такмичара иде даље.

21.48 - Такмичење отворила такмичарка из Малте
Друго полуфинално вече Евровизије је у току, а такмичење је отворила представница Малте Сара Бонићи.

Након ње наступ су имали представници Албаније, Грчке, Швајцарске, Чешке и Аустрије.

Током вечерашњих перформанси, осим такмичара, предсатавио је и француски представник који се директно пласирао у финале Евровизије.

21 х - Почело друго полуфинално вече избора за пјесму Евровизије
Друго полуфинално вече Евровизије почело у 21 час.

За улазак у финале надмећу се представници 16 земаља, а само ће најбољих 10 по мишљењу публике обезбиједити пласман у завршници фестивала.

Вечерас наступају представници Малте, Албаније, Грчке, Швајцарске, Чешке, Аустрије, Данске, Јерменије, Летоније, Сан Марина, Грузије, Белгије, Естоније, Израела, Норвешке и Низоземске.

Подсјећамо, током прве полуфиналне вечери пласман у финале Евровизије остварили су и представници из региона, преносе Независне.

Српска представница Теyа Дора са пјесмом "Рамонда" прва се пласирала у финале, а потом и хрватски представник Бабy Ласагна са пјесмом "Рим Тим Дага Тим" која је залудила публику.

Шансу за побједу добила је представница из Словеније Раивен са пјесмом "Вероника".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана