Drugo polufinalno veče Eurosonga: Završeno izvođenje pjesama, u toku glasanje

GS
Foto: X.com

Takmičenje za najbolju pjesmu Evrovizije nastavlja se večeras na drugoj polufinalnoj večeri, a 10 predstavnika će dobiti šansu da se takmiči u finalu koje se održava u subotu 11. maja u Malmou.

Svih 16 predstavnika izvelo je svoj nastup na drugoj polufinalnoj večeti Eurosonga, a trenutno se odvija glasanje koje će otkriti kojih 10 takmičara ide dalje.

21.48 - Takmičenje otvorila takmičarka iz Malte
Drugo polufinalno veče Evrovizije je u toku, a takmičenje je otvorila predstavnica Malte Sara Bonići.

Nakon nje nastup su imali predstavnici Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke i Austrije.

Tokom večerašnjih performansi, osim takmičara, predsatavio je i francuski predstavnik koji se direktno plasirao u finale Evrovizije.

21 h - Počelo drugo polufinalno veče izbora za pjesmu Evrovizije
Drugo polufinalno veče Evrovizije počelo u 21 čas.

Za ulazak u finale nadmeću se predstavnici 16 zemalja, a samo će najboljih 10 po mišljenju publike obezbijediti plasman u završnici festivala.

Večeras nastupaju predstavnici Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije, Belgije, Estonije, Izraela, Norveške i Nizozemske.

Podsjećamo, tokom prve polufinalne večeri plasman u finale Evrovizije ostvarili su i predstavnici iz regiona, prenose Nezavisne.

Srpska predstavnica Teya Dora sa pjesmom "Ramonda" prva se plasirala u finale, a potom i hrvatski predstavnik Baby Lasagna sa pjesmom "Rim Tim Daga Tim" koja je zaludila publiku.

Šansu za pobjedu dobila je predstavnica iz Slovenije Raiven sa pjesmom "Veronika".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana