“Буч Кесиди” представља филм “Еуфорија уживо” у Бањалуци: Биоскопски повратак у шездесете

Б. П.
“Буч Кесиди” представља филм “Еуфорија уживо” у Бањалуци: Биоскопски повратак у шездесете

БАЊАЛУКА - Бенд “Буч Кесиди” снимио је свој први биоскопски музички филм под називом “Буч Кесиди: Еуфорија уживо”, који након веома успјешних премијера у Србији и Хрватској ексклузивно стиже у бањалучки биоскоп “Синестар” у сриједу, 21. јула.

Музички двојац који је регионалну сцену освојио музиком која има одреднице инди-попа, инди-рока и елеткропопа, 2019. године је представио други студијски албум “Еуфорија”, а публика ће у филмском остварењу “Еуфорија уживо” имати прилику да види шта се догодило тог дана у студију и како је изгледао њихов концерт из “хиљаду деветсто шездесет и неке”. Осмишљен у форми екранизованог концерта са интересантним заплетом који нас враћа у епоху 60-их и 70-их година, филм ће публици омогућити да ужива у концертном извођењу нумера које су обиљежиле албум “Еуфорија”.

- Наш план је био да крајем 2020. године, с обзиром на то да нисмо имали концерте, за публику снимимо лајв сешн који би трајао 20-ак минута, а који бисмо поставили на интернет и дали да се пушта на телевизији. Тражећи редитеља за то, нашли смо Давида Јовановића и његову екипу. Он је био веома вољан да радимо, али је и постепено развијао почетну идеју и размеру целог пројекта, док на крају нисмо дошли до тога да имамо заправо прави музички филм - објашњавају чланови бенда.

Режију филма “Еуфорија уживо” потписује Давид Јовановић, коаутори сценарија су Давид Јовановић и Ђорђе Косић. Глумачку екипу, поред чланова бенда “Буч Кесиди”, чине Миона Марковић, Јана Бјелица, Тамара Милошевић, Никола Павловић, Давид Јовановић, Владимир Јоцовић, Бранислав Платиша, Јован Савић, Рајко Орлић. Чланови бенда биће присутни на свим премијерним пројекцијама на дружењу са фановима након пројекције филма према важећим епидемиолошким мјерама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана