Бански двор: Наступ Браће Теофиловић и Мирослава Тадића ускоро онлајн

М.М.
Бански двор: Наступ Браће Теофиловић и Мирослава Тадића ускоро онлајн

БАЊАЛУКА – Након успјешног онлајн емитовања концерта Бојана Зулфикарпашића и Васила Хаџиманова на званичном “Јутјуб” каналу Банског двора Културног центра, сви заинтересовани ускоро ће имати прилику да уживају у још једном врхунском концерту – наступу Браће Теофиловић и гитаристе Мирослава Тадића.

Поменути концерт, који је у Банском двору одржан у марту прошле године, биће емитован у уторак од 20 часова, а намјера Банског двора је да на овај начин одржи квалитет комуникације и током трајања ванредних мјера сузбијања ширења вируса корона.

Како су истакли из Банског двора, у наредном периоду планирано је емитовање концерата домаћих, регионалних и свјетских умјетника који су наступали у овој установи.

- Велико интересовање за најављени концертни серијал Банског двора и позитиван одјек након првог премијерног емитовања даје нам “вјетар у леђа” да наставимо са осмишљавењем нових и иновативних начина презентације рада Банског двора за вријеме трајања ванредних мјера. Поготово ме радује чињеница да је наша виртуелна публика кроз коментаре на друштвеним мрежама примијетила висок ниво аудио-видео продукције концертних снимака јер је то сегмент око којег смо се заиста потрудили, у настојању да свим посјетиоцима “Јутјуб” канала Банског двора приредимо што реалнији угођај приликом праћења концерата – рекао је директор Банског двора Младен Матовић.

Сва концертна емитовања биће доступна на званичном “Јутјуб” каналу Банског двора -

https://www.youtube.com/watch?v=lPcQRfhzpu0

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана