Banski dvor: Nastup Braće Teofilović i Miroslava Tadića uskoro onlajn

M.M.
Banski dvor: Nastup Braće Teofilović i Miroslava Tadića uskoro onlajn

BANjALUKA – Nakon uspješnog onlajn emitovanja koncerta Bojana Zulfikarpašića i Vasila Hadžimanova na zvaničnom “Jutjub” kanalu Banskog dvora Kulturnog centra, svi zainteresovani uskoro će imati priliku da uživaju u još jednom vrhunskom koncertu – nastupu Braće Teofilović i gitariste Miroslava Tadića.

Pomenuti koncert, koji je u Banskom dvoru održan u martu prošle godine, biće emitovan u utorak od 20 časova, a namjera Banskog dvora je da na ovaj način održi kvalitet komunikacije i tokom trajanja vanrednih mjera suzbijanja širenja virusa korona.

Kako su istakli iz Banskog dvora, u narednom periodu planirano je emitovanje koncerata domaćih, regionalnih i svjetskih umjetnika koji su nastupali u ovoj ustanovi.

- Veliko interesovanje za najavljeni koncertni serijal Banskog dvora i pozitivan odjek nakon prvog premijernog emitovanja daje nam “vjetar u leđa” da nastavimo sa osmišljavenjem novih i inovativnih načina prezentacije rada Banskog dvora za vrijeme trajanja vanrednih mjera. Pogotovo me raduje činjenica da je naša virtuelna publika kroz komentare na društvenim mrežama primijetila visok nivo audio-video produkcije koncertnih snimaka jer je to segment oko kojeg smo se zaista potrudili, u nastojanju da svim posjetiocima “Jutjub” kanala Banskog dvora priredimo što realniji ugođaj prilikom praćenja koncerata – rekao je direktor Banskog dvora Mladen Matović.

Sva koncertna emitovanja biće dostupna na zvaničnom “Jutjub” kanalu Banskog dvora -

https://www.youtube.com/watch?v=lPcQRfhzpu0

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana