„ГЛАС“ поклања улазнице за филм „Jорговани“

ГС
„ГЛАС“ поклања улазнице за филм „Jорговани“

Портал "Гласа Српске" и "Синеплекс Палас" најбржим читаоцима поклањају улазнице за филм „Jорговани“.

Првих пет читалаца који нам данас до 15 часова  пошаљу податке са именом, презименом и бројем телефона на маил [email protected] добиће пакет од двије улазнице за  вечерашњу (петак, 8. март) пројекцију филма од 20.15 часова.

О филму

Ријеч је о романтичној комедији у којој играју Слобода Мићаловић, Иван Босиљчић, Гордан Кичић, Мима Караџић, Исидора Јанковић, Јана Бјелица, Небојша Дугалића, Павле Чемерикић, Јована Јовановић, Вахид Џанковић, Ненад Окановић и други.

У опису филма “Jорговани”, у режији Синише Цветића наводи се да су “звезде  људи, а људи су свакојаки. “Јорговани” су сатира, а сатире некад нису само смешне. Катарина и Игор, главна глумица и глумац мелодрамске серије “Кад замиришу јорговани”, су заједно и на екрану и ван њега. Ослепели од блицева и оглувели од аплауза они се, иако нераздвојни, дуго нису ни чули ни видели…”

- Дакле, нису се ни чули ни видели све до доделе награда за најбољу серију године, где ће се цела екипа окупити и где ће заједно открити да прљав веш смрди више ако је фирмиран. На прослави се јасно виде и лице и наличје филмске и телевизијске индустрије у Србији данас, постаће јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали - наведено је у опису овог филма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана