„GLAS“ poklanja ulaznice za film „Jorgovani“

GS
„GLAS“ poklanja ulaznice za film „Jorgovani“

Portal "Glasa Srpske" i "Sinepleks Palas" najbržim čitaocima poklanjaju ulaznice za film „Jorgovani“.

Prvih pet čitalaca koji nam danas do 15 časova  pošalju podatke sa imenom, prezimenom i brojem telefona na mail [email protected] dobiće paket od dvije ulaznice za  večerašnju (petak, 8. mart) projekciju filma od 20.15 časova.

O filmu

Riječ je o romantičnoj komediji u kojoj igraju Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić, Gordan Kičić, Mima Karadžić, Isidora Janković, Jana Bjelica, Nebojša Dugalića, Pavle Čemerikić, Jovana Jovanović, Vahid Džanković, Nenad Okanović i drugi.

U opisu filma “Jorgovani”, u režiji Siniše Cvetića navodi se da su “zvezde  ljudi, a ljudi su svakojaki. “Jorgovani” su satira, a satire nekad nisu samo smešne. Katarina i Igor, glavna glumica i glumac melodramske serije “Kad zamirišu jorgovani”, su zajedno i na ekranu i van njega. Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza oni se, iako nerazdvojni, dugo nisu ni čuli ni videli…”

- Dakle, nisu se ni čuli ni videli sve do dodele nagrada za najbolju seriju godine, gde će se cela ekipa okupiti i gde će zajedno otkriti da prljav veš smrdi više ako je firmiran. Na proslavi se jasno vide i lice i naličje filmske i televizijske industrije u Srbiji danas, postaće jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali - navedeno je u opisu ovog filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana