Глумица Драгана Марић за сајт pricezadjecu.blic.net снимила аудио причу "Стара госпођа"

ГС
Foto: Blic.net

За дјечији веб сајт pricezadjecu.blic.net снимљена је још једна прича у аудио формату са којом ћете забављати своју дјецу и унуке.

Причу "Стара госпођа", награђени рад Ивоне Марић, ученице Основне школе "Бранко Ћопић" из Бањалуке, прочитала је наша позната глумица Драгана Марић која је такође била ђак ове школе.

Прича је снимљена у студију Уно радија који медијски подржава активности у оквиру друштвено-одговорног пројекта "Блицнет - Приче за дјецу".

У секцији Аудио прича на сајту pricezadjecu.blic.net сада вас очекује и глас Драгане Марић, која поред великог броја остварених улога у позоришним представама, филмовима и ТВ серијама, велику пажњу поклања раду са најмлађима.

Драгана Марић је запослена у Народном позоришту Републике Српске. 

Директор је и један од оснивача Градског позоришта "Јазавац". 

Заједно са својим колегама у оквиру овог позоришта основала је дјечију "Јуху сцену" која већ десетак година организује представе за дјецу, као и Студио глуме за дјецу и дјечији хор који окупља дјецу од 4 до 10 година.

Недавно је покренула и први "Јуху фест" гдје је окупила велики број малишана који се забављао уз много занимљивих представа, радионица, забавних и спортских догађаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана