Женски ток шоу “Дона” уторком у 21 сат на „УНА ТВ“

П.Р.
Женски ток шоу “Дона” уторком у 21 сат на „УНА ТВ“

БАЊАЛУКА - У раскошној и квалитетној понуди која вас очекује овог прољећа на “УНА телевизији”, један од фаворита публике сигурно је женски ток шоу “Дона” који можете гледати сваког уторка од 21 сат.

Нова епизода узбудљиве емисије “Дона” бави се актуелном темом “Руси у Србији и Срби у Русији”, те су Николина, Дејана и Баја угостиле Рускињу која живи више од деценије у Београду, и Српкињу која је живјела двадесетак година у Русији, тачније Москви. 

Рускиња Ана Ануфрејева Суботић подјелиће са гледаоцима узбудљиву причу о свом доласку у Београд још 2012. године, а поред ње, своје искуство на релацији Москва, Београд, откриће и Српкиња Ана Марковић.  

О томе са каквим ружним, али и лијепим ситуацијама суочавале у новој средини и зашто је Српкиња ипак одлучила да се врати у Србију, а зашто Рускињини родитељи желе да се доселе у Србију када оду у пензију, погледајте овог уторка на УНА ТВ у новој епизоди емисије „Дона” од 21 час.  

„Дона“ је женски ток шоу који воде  три даме, познате водитељке са домаће и регионалне сцене - Николина Пишек, Дејана Росуљаш и Баја Бангје Намкосе. 

Емисија обилује интригантним и животним темама које гледаоце и медијску јавност од самог почетка емитовања не остављају равнодушним.  


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана