Ženski tok šou “Dona” utorkom u 21 sat na „UNA TV“

P.R.
Ženski tok šou “Dona” utorkom u 21 sat na „UNA TV“

BANjALUKA - U raskošnoj i kvalitetnoj ponudi koja vas očekuje ovog proljeća na “UNA televiziji”, jedan od favorita publike sigurno je ženski tok šou “Dona” koji možete gledati svakog utorka od 21 sat.

Nova epizoda uzbudljive emisije “Dona” bavi se aktuelnom temom “Rusi u Srbiji i Srbi u Rusiji”, te su Nikolina, Dejana i Baja ugostile Ruskinju koja živi više od decenije u Beogradu, i Srpkinju koja je živjela dvadesetak godina u Rusiji, tačnije Moskvi. 

Ruskinja Ana Anufrejeva Subotić podjeliće sa gledaocima uzbudljivu priču o svom dolasku u Beograd još 2012. godine, a pored nje, svoje iskustvo na relaciji Moskva, Beograd, otkriće i Srpkinja Ana Marković.  

O tome sa kakvim ružnim, ali i lijepim situacijama suočavale u novoj sredini i zašto je Srpkinja ipak odlučila da se vrati u Srbiju, a zašto Ruskinjini roditelji žele da se dosele u Srbiju kada odu u penziju, pogledajte ovog utorka na UNA TV u novoj epizodi emisije „Dona” od 21 čas.  

„Dona“ je ženski tok šou koji vode  tri dame, poznate voditeljke sa domaće i regionalne scene - Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baja Bangje Namkose. 

Emisija obiluje intrigantnim i životnim temama koje gledaoce i medijsku javnost od samog početka emitovanja ne ostavljaju ravnodušnim.  


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana