Уводна шпицa “Породичног блага” крије огромну тајну!

GS
Foto: YouTube

Уводна шпица популарне серије дефинитивно спада у оне ријетке које публика гледа с пажњом, али многима је промакла ова ситница.

Серија “Породично благо” је једна од омиљених у Србији и чини се да скоро све знамо о ликовима и глумцима, али готово је непознат један детаљ из уводне шпице.

Интересантно осмишљен увод у серију састоји се од листања породичног албума, у ком видимо монтиране фотографије глумаца.

Валерија Гавриловић, лик који тумачи Цеца Бојковић, у серији има троје дјеце са Гаврилом Гавриловићем, односно Михаилом Мишом Јанкетићем. Како је било потребно да се у шпици дочара живот главних јунака, екипа која је радила на серији замолила је нашу глумицу да уступи приватну фотографију за уводну шпицу.

У једном дијелу шпице види се фотографија на којој Бојковићева држи бебу у рукама, а заједно са њом на фотографији је Јанкетић. Беба коју држи је Катарина Жутић, њена ћерка.

Заправо ријеч је о фото-монтажи. На оригиналној фотографији умјесто Мише Јанкетића је усликан отац Катарине Жутић, други супруг Цеце Бојковић — Милош Жутић. Монтажа је урађена толико вјеродостојно да су гледаоци мислили да се заиста ради о оригиналној фотографији.

А Цеца је, наиме, пет година након смрти Милоша Жутића, који је преминуо 1993. године, ову фотографију уступила у сврхе реализације серије.

Глумица је Катарину родила када је имала двадесет пет година, а Катарина је имала 21 годину када је остала без оца, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана