Uvodna špica “Porodičnog blaga” krije ogromnu tajnu!

GS
Foto: YouTube

Uvodna špica popularne serije definitivno spada u one rijetke koje publika gleda s pažnjom, ali mnogima je promakla ova sitnica.

Serija “Porodično blago” je jedna od omiljenih u Srbiji i čini se da skoro sve znamo o likovima i glumcima, ali gotovo je nepoznat jedan detalj iz uvodne špice.

Interesantno osmišljen uvod u seriju sastoji se od listanja porodičnog albuma, u kom vidimo montirane fotografije glumaca.

Valerija Gavrilović, lik koji tumači Ceca Bojković, u seriji ima troje djece sa Gavrilom Gavrilovićem, odnosno Mihailom Mišom Janketićem. Kako je bilo potrebno da se u špici dočara život glavnih junaka, ekipa koja je radila na seriji zamolila je našu glumicu da ustupi privatnu fotografiju za uvodnu špicu.

U jednom dijelu špice vidi se fotografija na kojoj Bojkovićeva drži bebu u rukama, a zajedno sa njom na fotografiji je Janketić. Beba koju drži je Katarina Žutić, njena ćerka.

Zapravo riječ je o foto-montaži. Na originalnoj fotografiji umjesto Miše Janketića je uslikan otac Katarine Žutić, drugi suprug Cece Bojković — Miloš Žutić. Montaža je urađena toliko vjerodostojno da su gledaoci mislili da se zaista radi o originalnoj fotografiji.

A Ceca je, naime, pet godina nakon smrti Miloša Žutića, koji je preminuo 1993. godine, ovu fotografiju ustupila u svrhe realizacije serije.

Glumica je Katarinu rodila kada je imala dvadeset pet godina, a Katarina je imala 21 godinu kada je ostala bez oca, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana