Ускоро крај снимања филма "Јужни ветар 2 - Убрзање"

Танјуг
Ускоро крај снимања филма "Јужни ветар 2 - Убрзање"

ОБРЕНОВАЦ - Снимање наставка великог филмског хита "Јужни ветар" у режији Милоша Аврамовића, са Милошем Биковићем у главној улози приводи се крају у селу ратари надомак Обреновца.

Сви који су вољели Мараша, интелигентног младића којег су околности навеле да зарони у брутални криминал, у тумачењу Милоша Биковића, биће задовољни другим дијелом акционог остварења под називом "Јужни ветар 2 - Убрзање".

Спектакуларне јурњаве аутомобилима, сцене мафијашких обрачуна, неочекивани обрти у причи красе други дио веома гледаног остварења које је за кратко вријеме стекло велику популарност међу љубитељима акционог жанра.

Прослављени српски глумац напомиње да је интезитет физичке преоптерећености на снимању филма био највећи изазов за све протагонисте остварења.

"Снимали смо сцене борбе у води у току ноћи... Ризиковао сам возећи мотор можда брже него што је требало... Дешавало се да имамо паузу за сан од 1 до 3 после поноћи и на ставимо снимање у 4 сата...Сцене где трчимо и скачемо...", каже Биковић и додаје да су неки снимајући дани трајали од 6 ујутру до 6 увече.

"Некада стварно нисам знао које је доба дана јер смо умели да обрнемо па да снимамо од 6 увече до 6 ујутру... Па кад завршимо посао почиње да свиће... Мали хаос за организам, али вредело је. Верујем да смо успели да снимимо узбудљив филм", казао је Биковић.

Редитељ филма Милош Аврамовић каже да је наставак "Јужног ветра" снимљен на вишем продукцијком нивоу.

"Научили смо свашта током снимања првог дела филма и телевизијске серије. Акционе сцене у другом делу биће спектауларне. Наша публика тако нешто није видела од партизанских оставрења... Наравно и сама прича биће занимљива. Главне јунаке затичемо тамо где смо их оставили на крају телевизијске серије", казао је Аврамовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана