Uskoro kraj snimanja filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje"

Tanjug
Uskoro kraj snimanja filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje"

OBRENOVAC - Snimanje nastavka velikog filmskog hita "Južni vetar" u režiji Miloša Avramovića, sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi privodi se kraju u selu ratari nadomak Obrenovca.

Svi koji su voljeli Maraša, inteligentnog mladića kojeg su okolnosti navele da zaroni u brutalni kriminal, u tumačenju Miloša Bikovića, biće zadovoljni drugim dijelom akcionog ostvarenja pod nazivom "Južni vetar 2 - Ubrzanje".

Spektakularne jurnjave automobilima, scene mafijaških obračuna, neočekivani obrti u priči krase drugi dio veoma gledanog ostvarenja koje je za kratko vrijeme steklo veliku popularnost među ljubiteljima akcionog žanra.

Proslavljeni srpski glumac napominje da je intezitet fizičke preopterećenosti na snimanju filma bio najveći izazov za sve protagoniste ostvarenja.

"Snimali smo scene borbe u vodi u toku noći... Rizikovao sam vozeći motor možda brže nego što je trebalo... Dešavalo se da imamo pauzu za san od 1 do 3 posle ponoći i na stavimo snimanje u 4 sata...Scene gde trčimo i skačemo...", kaže Biković i dodaje da su neki snimajući dani trajali od 6 ujutru do 6 uveče.

"Nekada stvarno nisam znao koje je doba dana jer smo umeli da obrnemo pa da snimamo od 6 uveče do 6 ujutru... Pa kad završimo posao počinje da sviće... Mali haos za organizam, ali vredelo je. Verujem da smo uspeli da snimimo uzbudljiv film", kazao je Biković.

Reditelj filma Miloš Avramović kaže da je nastavak "Južnog vetra" snimljen na višem produkcijkom nivou.

"Naučili smo svašta tokom snimanja prvog dela filma i televizijske serije. Akcione scene u drugom delu biće spektaularne. Naša publika tako nešto nije videla od partizanskih ostavrenja... Naravno i sama priča biće zanimljiva. Glavne junake zatičemo tamo gde smo ih ostavili na kraju televizijske serije", kazao je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana