Трејлер за СФ спектакл одушевио фанове VIDEO

Г.С.
Трејлер за СФ спектакл одушевио фанове VIDEO

Дина је један од највећих СФ романа икад написаних, а напокон је стигао и први трејлер за најновију адаптацију, која обожаваоцима даје поглед на култни роман Френка Херберта из 1965. кроз очи редитеља Дениса Вилнева.

Глумачка постава препуна је звезда, међу којима су Тимоти Шаламе, Ребека Фергусон, Оскар Ајзак, Стелан Скасгард, Зендеја, Џејсон Момоа, Џош Бролин, Дејв Батиста и Хавијер Бардем.

Вилневу, наравно, појам епског СФ-а није стран, с обзиром на то да је претходно режирао филмове као што су Бладе Руннер 2049. и Арривал. Трејлер је представљен прије неколико дана, а већ је прикупио скоро 20 милиона прегледа само на платформи YouTube, уз одушевљене коментаре фанова.

Планирано је да Дина буде први од два филма базирана на Хербертовој оригиналној књизи. Очекује се да ће филм који стиже крајем године обухватати прву половину, док ће други филм (који још нема наслов или датум изласка) покривати ​​остатак романа.

Иначе, адаптација Дине Дејвида Линча из 1984. године, упркос скромној заради и подијељеним критикама, постала је култни филм. Захваљујући ИМДБ-у, може се видјети и како трејлер нове адаптације изгледа у односу на Линчову.

Дина би у биоскопе требало да стигне 18. децембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана