Тајкун је стигао: Изашао трејлер за серију са Драганом Бјелогрлићем VIDEO

story.rs
Тајкун је стигао: Изашао трејлер за серију са Драганом Бјелогрлићем VIDEO

Након више од шест недjеља припрема и 100 снимајућих дана, изашао је први трејлер за нову ТВ серију „ Тајкун", са Драганом Бјелогрлићем у главној улози.

Овај заједнички пројекат продукцијске куће Firefly и Телекома Србије, потписује редитељ Мирослав Миша Терзић, а премијерно емитовање планирано је за 15. март на каналу Суперстар ТВ, а сутрадан, 16. марта на РТС.

Кроз десет епизода гледаоци ће бити у прилици да прате драматичан и турбулентан живот моћног човjека на врхунцу каријере у тренутку када и држава и непријатељи пријете да униште његово пословно царство. "Тајкун" је трилер са криминалистичким заплетом у којем доминирају елементи породичне драме, а главна линија приче прати Владана (Драган Бјелогрлић) који је у јавности омражен због богатства стеченог на сумњив начин. Он постаје прогоњен човјек, присиљен на драстичне мјере ради очувања себе, своје компаније и породице.

Овај пројекат окупио је врхунску екипу креативаца из Србије и региона. Аутор сценарија је Ђорђе Милосављевић, један од најбољих домаћих сценариста, а директор фотографије је Радан Поповић, који је специјално због овог пројекта дошао из Лос Анђелеса. Уз Драгана Бјелогрлића, у глумачкој постави налазе се Бане Трифуновић, Марко Баћовић, Хана Селимовић, као и младе глумачке наде Вук Јовановић, Невен Бујић, Вања Ненадић и Милош Петровић Тројпец. Уз Тихану Лазовић, ту су још двије гостујуће регионалне звијезде: Јанко Воларић Поповић и Тони Михајловски. Публици ће бити посебно занимљиво да у једној од епизодних улога види легендарну пјевачицу Беби Дол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана