Tajkun je stigao: Izašao trejler za seriju sa Draganom Bjelogrlićem VIDEO

story.rs
Tajkun je stigao: Izašao trejler za seriju sa Draganom Bjelogrlićem VIDEO

Nakon više od šest nedjelja priprema i 100 snimajućih dana, izašao je prvi trejler za novu TV seriju „ Tajkun", sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi.

Ovaj zajednički projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, potpisuje reditelj Miroslav Miša Terzić, a premijerno emitovanje planirano je za 15. mart na kanalu Superstar TV, a sutradan, 16. marta na RTS.

Kroz deset epizoda gledaoci će biti u prilici da prate dramatičan i turbulentan život moćnog čovjeka na vrhuncu karijere u trenutku kada i država i neprijatelji prijete da unište njegovo poslovno carstvo. "Tajkun" je triler sa kriminalističkim zapletom u kojem dominiraju elementi porodične drame, a glavna linija priče prati Vladana (Dragan Bjelogrlić) koji je u javnosti omražen zbog bogatstva stečenog na sumnjiv način. On postaje progonjen čovjek, prisiljen na drastične mjere radi očuvanja sebe, svoje kompanije i porodice.

Ovaj projekat okupio je vrhunsku ekipu kreativaca iz Srbije i regiona. Autor scenarija je Đorđe Milosavljević, jedan od najboljih domaćih scenarista, a direktor fotografije je Radan Popović, koji je specijalno zbog ovog projekta došao iz Los Anđelesa. Uz Dragana Bjelogrlića, u glumačkoj postavi nalaze se Bane Trifunović, Marko Baćović, Hana Selimović, kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić, Vanja Nenadić i Miloš Petrović Trojpec. Uz Tihanu Lazović, tu su još dvije gostujuće regionalne zvijezde: Janko Volarić Popović i Toni Mihajlovski. Publici će biti posebno zanimljivo da u jednoj od epizodnih uloga vidi legendarnu pjevačicu Bebi Dol.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana